Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home2/sunwavep/public_html/kindergarten/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388
Artralgia – durerile articulare - Sun Wave Pharma

Artralgia – durerile articulare

Artralgia – durerile articulare

Artralgia sau altfel spus durerea articulară poate fi cauzată de leziuni sau boli care afectează oricare dintre ligamente sau tendoane ce înconjoară articulaţia. Leziunile pot afecta cartilajul şi oasele din articulaţie, ducând la o articulaţie dureroasă.

Care sunt simptomele durerii articulare?

Durerea articulaţiilor poate fi agravată de mişcare, presiune sau rezistenţa la o sarcină cu activitate. Durerea articulară poate fi asociată cu căldură locală, umflare şi sensibilitate.

Când trebuie să apelăm la medic?

Dacă aveţi dureri articulare care persistă mai mult de o săptămână, aceasta trebuie evaluată de un medic specialist. În plus, durerea severă în articulaţie trebuie evaluată medical cât mai curând posibil.

Care sunt examinările şi testele pentru durerea articulară?

Un istoric al durerilor articulare este foarte important. După o examinare pot fi necesare teste suplimentare, inclusiv teste de sânge şi studii imagistice. Ocazional, scanarea RMN este utilă dacă problema necesită o definiţie suplimentară.

Tratamentul variază în funcţie de articulaţia afectată, de severitatea durerii şi de cauzele declanşatoare. REUMABLOC® FORTE ajută la funcţionarea normală a sistemului osteoarticular şi muscular. De asemenea, susţine sănătatea articulaţiilor, contribuind la menţinerea mobilităţii normale a acestora şi la funcţionarea normală a vaselor de sânge.

Mod de utilizare: oral – câte 1 comprimat de 2 ori pe zi.

Produs disponibil online, aici