Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home2/sunwavep/public_html/kindergarten/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388
Carența de magneziu - Sun Wave Pharma

Carența de magneziu

Magneziul este un element esențial, care asigură buna funcționare a organismului nostru.

Magneziul ajută la metabolismul carbohidraților, mentine ritmul normal cardiac, combate stresul. Ţesuturile muscular, osos, nervos necesită Magneziu pentru o funcționare normală și prevenția osteoporozei.

Condițiile de mai jos favorizează carența de Magneziu:

  • Administrarea de anumite medicamente: diuretice, contraceptive, estrogeni, medicamente pentru boli de inimă, astm sau cancer, mai multe luni consecutiv.
  • Excesul de cafea sau alte produse conținând cofeină.
  • Consumul regulat de băuturi carbogazoase
  • Consumul constant crescut de alcool.
  • Administrarea de suplimente de calciu, fără indicația medicului.

În prezent, este din ce în ce mai greu să asigurăm cantitatea necesară de Magneziu doar prin alimentație, mai ales că multe dintre alimente sunt rezultatul unei procesări rafinate sau prin utilizarea chimicalelor în agricultură.

Simptome de hipomagneziemie sunt: migrenele, nervozitatea, meteorosensibilitatea, senzația de oboseală permanentă, insomnia și durerile cronice de cap, spate sau articulații. tulburări de ritm cardiac, tulburări de transit intestinal, crampe și spasme, amețeli,  atacuri de panică, anxietate și agitație.

Magnosun asigură aportul zilnic de Magneziu, de 520 mg, având avantajul că forma sub care este produs se absoarbe digestiv mult mai bine decât alte preparate. Este în realitate, singurul supliment pe bază de Magneziu din România a cărui absorbție digestivă a fost testată și are concentratia cea mai mare de Magneziu existentă pe piața romanească la acest moment, fiind necesară o singură administrare pe zi.

Cu Magnosun, scăpați de simptomele neplăcute și vă mențineți sănătatea și starea de bine.