Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home2/sunwavep/public_html/kindergarten/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388
De ce se recomandă Fosfolipide Esențiale și Silimarină în protecția Hepatică? - Sun Wave Pharma

De ce se recomandă Fosfolipide Esențiale și Silimarină în protecția Hepatică?

De ce se recomandă Fosfolipide Esențiale și Silimarină în protecția Hepatică?

Fosfolipidele fac parte din structura membranelor celulare, reglează schimburile la nivelul membranei hepatocitare şi activează sistemele enzimatice de la acest nivel. Funcţiile hepatice sunt dependente de rata schimburilor metabolice, aceasta fiind influenţată, la rândul ei, de structura fosfolipidelor membranare şi de conţinutul lor în acizi graşi.

Fosfolipidele esenţiale conţinute în ESENTIN® FORTE sunt încorporate în structura membranelor celulelor hepatice și contribuie la metabolismul normal al lipidelor și la menținerea funcției normale a ficatului.

Silimarina este extractul uscat din fructele de Silybum marianum (Armurariu) şi este compusă dintr-un complex de flavonoide. De foarte multă vreme , această substanţă naturală este considerată foarte eficientă în menținerea sănătății ficatului.

Silimarina contribuie la menţinerea capacităţii celulelor hepatice de a rezista la acţiunea toxinelor, stimulând funcţia de detoxifiere a ficatului şi funcţia de sinteză a hepatocitelor (celulele hepatice). Ajută la menţinerea integrităţii membranelor celulare ale hepatocitelor, prin faptul că împiedică pătrunderea în celulele hepatice a unor substanțe toxice (alcool etilic, substanțe chimice toxice, medicamente cu risc hepato-toxic, toxine rezultate în urma prelucrării alimentelor etc).

Totodată, silimarina joacă un rol important în fluidificarea şi eliminarea bilei, ceea ce contribuie la funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar.

 

ESENTIN® FORTE – Sinergia Perfectă

Fosfolipide esențiale – 400 mg

Silimarină – 100 mg

Mod de administrare: 1 capsulă de 3 ori/zi.

Produs disponibil în farmacii şi online, aici