Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home2/sunwavep/public_html/kindergarten/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388
Flora intestinală - Sun Wave Pharma
Flora intestinală

Flora intestinală

Flora bacteriană se formează încă din primele clipe de viață și are un rol decisiv în reglarea funcțiilor organismului.

Prin intermediul bacteriilor existente la nivelul tractului digestiv, flora intestinală contribuie în mod esențial la imunizarea organismului și oferă scut de protecție împotriva diferitelor afecțiuni care pot apărea ca urmare a scăderii imunității.

Din diferite motive, flora intestinală are de suferit, iar de aici o mulțime de probleme de sănătate.

Stresul, alimentația necorepunzătoare sau medicamentele administrate necorespunzător și pe termen îndelungat, contribuie la distrugerea florei intestinale.

De obicei, problemele apar după tratamente cu medicamente împotriva infecțiilor. Zilnic, peste 90.000 de români consumă antibiotice.

 

Medicamentele ucid bacteriile existente în organism, chiar și pe cele esențiale pentru sănătatea organismului nostru.  Neplăcerile resimțite după un tratament medicamentos sunt:

  • dureri abdominale;
  • senzație de balonare;
  • gaze intestinale;
  • diaree;
  • constipație.

 

Dezechilibrul aparatului digestiv nu trebuie ignorat.

După administrarea antibioticelor cu spectru larg, este recomandată administrarea de probiotice pentru refacerea florei intestinale.

Pentru ca un probiotic să fie eficient, trebuie să supraviețuiască pH-ului acid din stomac şi să ajungă în intestin capabil de colonizare. Asta presupune ca el să conțină o specie care poate supraviețui în mediul acid din stomac.

Bacillus clausii este o bacterie gram-pozitivă, non-patogenă, care formează spori, poate supraviețui în mediul acid din stomac si care colonizează intestinul chiar și în prezența antibioticelor.

Sporii au avantajul că sunt stabili la caldură, capabili să reziste pH-ului scăzut al sucului gastric, iar produsele care conțin astfel de spori pot fi păstrate la temperatura camerei, fără a-și pierde proprietățile.

SPOR® este o sursă de microorganisme pentru flora intestinală.

Pentru rezultate optime , este recomandată administrarea produsului SPOR® împreună cu antibioticul.

Caută SPOR® în farmacii sau comandă-l online, aici: ? https://sunwavepharma.com/produse/afectiuni-gastro-intestinale/spor/