Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home2/sunwavep/public_html/kindergarten/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388
Glanda tiroidă – funcţionalitate - Sun Wave Pharma

Glanda tiroidă – funcţionalitate

Ce este tiroida?

Tiroida este o glandă ce face parte din sistemul endocrin – un grup de organe şi ţesuturi care produc şi depozitează hormoni şi îi eliberează în sânge. Tiroida produce hormoni tiroidieni. Aceşti hormoni au o concentraţie mare de iod. De fapt, aproape 80% din iodul prezent în organism se găseşte în tiroidă.

Rolul hormonilor tiroidieni 

Hormonii tiroidieni reglează metabolismul – activitatea chimică la nivel celular în urma căreia se produce energie şi se formează noi ţesuturi. Aceşti hormoni influenţează mai multe funcţii vitale din organism: dezvoltarea şi regenerarea normală a ţesuturilor, ritmul cardiac, producţia de energie pentru muşchi, precum şi producţia de căldură.

Tulburările tiroidiene

Când nivelul hormonilor este prea mic sau prea mare, este posibil să apară o gamă largă de simptome:

  • Stare de oboseală
  • Modificări ale memoriei
  • Palpitaţii
  • Tulburări digestive
  • Hipertensiune arterială
  • Schimbarea bruscă a greutăţii

Tulburările tiroidiene pot fi moştenite sau pot apărea sporadic. Simptomele pot fi prezente la naştere sau se pot dezvolta mai târziu în copilărie. Cu un tratament adecvat majoritatea tulburărilor tiroidiene pot fi gestionate cu succes.

PROCOR® T susţine eficient funcţia tiroidiană şi conţine ingrediente indispensabile organismului, avand rol major de susţinere a funcţiei normale tiroidiene necesară pentru menţinerea stării de sănătate a întregului organism.

 Produsul poate fi comandat online, aici