Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home2/sunwavep/public_html/kindergarten/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388
Hiperreactivitatea bronşică - Sun Wave Pharma

Hiperreactivitatea bronşică

Hiperreactivitatea bronşică se manifestă ca un sindrom inflamator cronic al căilor aeriene, care apare la indivizi cu susceptibilitate genetică şi se manifestă prin obstrucţie bronsică reversibilă, parţial sau complet, spontan sau sub tratament. Se consideră a fi o amprentă a inflamaţiei în astm, este legată de severitatea bolii şi este din ce în ce mai recunoscută ca un punct final clinic pentru intervenţia terapeutică.

La persoanele cu hiperreactivitate bronsică, bronhiile se îngustează astfel încât apar dificultăţi în circulaţia aerului atât la inspiraţie cât şi la expiratie. Mai mulţi factori pot fi la originea acestei afecţiuni: – fibrele musculare situate în jurul bronhiilor se contract, mucoasa este iritată şi se congestionează – în interiorul bronhiei se acumulează mucus anormal de vâscos.

Afecţiunea ar putea să fie cauzată de acţiunea a numeroşi stimuli direcţi sau indirecţi; cum ar fi alergenii, iritanţii chimici, aerul rece, hypoxia sau infecţii virale. Studiile epidemiologice au identificat mai mulţi factorii de risc recrutaţi în declanşarea şi progresul înregistrat de hiperreactivitatea bronsică, cum ar fi atopia, sexul, vârsta, fumatul, schimbarea funcţiei pulmonare… etc.

Hiperreactivitatea bronşică este mai frecventă la subiecţii cu rinită alergică şi pacienţii care sunt sensibili la polen şi praf. Cu toate acestea, nu toţi pacienţii atopici au fost diagnosticaţi ca având, şi ei, la rândul lor hipereactivitate bronşică.

Modul în care se abordează hiperreactivitatea bronşică depinde extrem de mult de gradul severităţii şi de frecvenţa simptomelor. În cazul în care este implicată rinita în mecasnimul de apariţie, soluţia constă în minimizarea problemelor cauzate de aceasta.

Astha 15® contribuie la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase (în special la nivel respirator). De asemenea, contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi ajută la menţinerea sănătăţii arborelui bronşic.

Mod de utilizare: oral – câte 2 capsule de 2 ori pe zi, dimineața și seara.

Produsul se poate comanda aici