Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home2/sunwavep/public_html/kindergarten/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388
Imunitatea copiilor - Sun Wave Pharma
Imunitatea copiilor

Imunitatea copiilor

Trecerea de la sezonul cald la sezonul rece este un moment sensibil pentru majoritatea copiilor – în contextul în care aceștia au un răspuns imun mult mai redus comparativ cu al adulților – fiind expuşi circulaţiei germenilor, dar şi frigului şi umidităţii, sau au o alimentaţie săracă în fructe şi legume.

Un alt moment critic pentru copii este intrarea în colectivitate, mediu în care cei mici sunt zilnic expuși riscului de îmbolnăvire, și se întorc acasă cu nasul înfundat, febră, tuse, dureri în gât.

Oricât de neplăcute pot fi episoadele de răceală, ele întăresc și perfecționează sistemul imunitar, iar la maturitate, ajungem să răcim de 2-3 ori pe an, și chiar mai rar de atât în unele cazuri.

Copiii încep să răcească după vârsta de 6 luni, iar un număr de 7-8 episoade de răceală pe an sunt considerate normale pentru sugari și copiii preșcolari.

La vârsta școlară, media scade la 5-6 episoade de răceală pe an, iar adolescenții și adulții au în jur de 4 episoade de răceală pe an.

nu este răspunsul corect.

 

Sun Wave Pharma recomandă Imunice® 10 Days – formulă unică în România cu Wellmune, ce contribuie la întărirea sistemului imunitar.

 

Imunice® 10 Days conține :

  • Wellmune ce reprezintă o inovație în domeniul substanțelor cu rol în susținerea și creșterea capacității de răspuns asupra sistemului imunitar, fiind rezultatul multor ani de cercetare.
  • Colostrul este bogat în anticorpi, aminoacizi esențiali, vitamine și minerale, precum și alți nutrienți în proporții și combinații unice.
  • Lactoferina este o proteină care funcționează ca un modulator imunitar.
  • Vitamina C are rol binecunoscut în susținerea imunității.
  • Vitamina D3 microcapsulată – printre numeroasele roluri pe care le are vitamina D3 în organism, această vitamină are un rol important în susținerea și funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar cât și în reducerea inflamației

 

Durata de utilizare recomandată este de 3 luni consecutiv, cate 10 zile pe lună, sau conform recomandării consultantului de specialitate.

 

Imunice® 10 Days este recomandat copiilor cu vârsta de peste 1 an.

 

Caută Imunice® 10 Days în farmacii sau comandă-l online, aici:? https://sunwavepharma.com/produse/mama-si-copilul/imunice-10-days/.