Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home2/sunwavep/public_html/kindergarten/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388
Infecțiile respiratorii la copii - Sun Wave Pharma

Infecțiile respiratorii la copii

Infecțiile respiratorii la copii

Imunitatea este scutul care luptă împotriva microbilor și a virusurilor, și apără organismul copilului tău de infecții, boli imune și alergii.

Atunci când copilul tău se îmbolnăvește, dai vina pe orice. Însă, de cele mai multe ori, cauza virozelor și a răcelilor este imunitatea scăzută, care afectează peste 70% dintre copii. În colectivitate, copii pot dezvolta între 6 și 10 episoade de infecții respiratorii în mai puțin de un an, iar în peste 80% din cazuri, sunt virale.

Infecțiile respiratorii sunt afecțiuni declanșate de agenții patogeni de la nivelul tractului respirator. În cazul copiilor, ele fac parte din categoria celor mai frecvente boli, mai ales în sezonul rece.

Imunitatea scăzută îi fac pe cei mici să fie țintele ușoare și directe ale acestor infecții.

De cele mai multe ori, infecțiile respiratorii atrag și alte infecții suplimentare, care pot complica cu infecții respiratorii mai grave, cum ar fi bronșită cronică obstructive.

Copii au nevoie de cel mai bun produs – Imunice® 10 days luptă împotriva infecțiilor de tranzit respirator.

Imunice® 10 days este un imunostimulator puternic ce contribuie la întărirea sistemului imunitar al copilului tău și poate reduce semnificativ frecvența episoadelor de răceală.

Formula sa unică cu Wellmune în România, previne infecțiile respiratorii curente și ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Datorită compoziției sale ce îmbină vitaminele C și D, zincul, lactoferina și colostru, Imunice® 10 days este SCUTUL DE NOTA 10 al copilului tău!

  • Durata de utilizare recomandată este de 3 luni consecutiv, cate 10 zile pe lună.

Produsul poate fi comandat online aici.