Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home2/sunwavep/public_html/kindergarten/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388
Mineral de relaxare – Magneziu - Sun Wave Pharma

Mineral de relaxare – Magneziu

Magneziu contribuie tacit la peste 300 de reacții chimice, care ajută la buna funcționare a organismului în fiecare zi, este elementul care stimulează mecanismele de protecție ale corpului uman care reduce oboseala și extenuarea și exercită un efect antidepresiv și calmant.

De cele mai multe ori, lipsa de magneziu din organism, împreună cu agitația zilinică și oboseală, poate duce la schimbări de comportament, iar persoanele care de obicei sunt încrezătoare și relaxate devin tensionate și pesimiste.

Pentru a avea o eficiență sporită în ameliorarea acestor manifestări, formula ideală este combinația de Magneziu și Vitamina B6, ce își potențează reciproc activitatea.

Cele două componente au efect sinergetic, contribuind la funcționarea normală a sistemului nervos, eliminând stările de indispoziție și lipsa de chef.

Sunwave Pharma recomandă SunMag B6, compoziția optimă de Magneziu si B6 pentru o stare de bine în fiecare zi.

 SunMag B6 îți redă bună dispoziție, te ajută să zâmbești, să fii vesel, optimist!

 

MOD DE UTILIZARE:
  • 1 comprimat de trei ori pe zi.

Produs disponibil online aici.