Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home2/sunwavep/public_html/kindergarten/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388
Mio-inozitol în MYO-SUN®PLUS - Sun Wave Pharma

Mio-inozitol în MYO-SUN®PLUS

Mio-inozitol – un izomer al inozitolului, este o formă specifică din clasa vitaminelor B de care organismul are nevoie pentru o bună funcţionare.

Se găseşte în unele alimente (fructe, leguminoase, nucifere) şi este de asemenea sintetizat de organismul uman. Mio-inozitolul este unul din cei 9 izomeri ai inozitolului, substanţă care are un rol important în înmulţirea şi diferenţierea celulelor. Mio-inozitolul intervine în funcţionarea receptorilor insulinici şi unele studii arată că îmbunătăţeşte funcţia ovariană şi induce ovulaţia, reglează transmiterea informaţiei intra şi extra celular, îmbunătăţind echilibrul hormonal feminin.

Mio-inozitolul a fost identificat ca un factor dietar important necesar în toate celulele, fiind necesar pentru reglarea răspunsului celular la stimulii externi, precum şi pentru medierea activităţilor enzimatice.

Mulţi cercetători cred că nivelurile ridicate de testosteron sunt legate de scăderea sensibilităţii la insulină. Insulina este secretată de pancreas şi este responsabilă pentru transportul zahărului în celulele corpului, unde sunt folosite pentru energie. La femeile care au o sensibilitate scazută la insulină creşte nivelul acesteia şi producţia de hormoni masculini.

MYO-SUN® PLUS este indicat femeilor care planifică să rămână însărcinate.

MYO-SUN® PLUS, are în compoziţia sa mio-inozitol ce ajută organismul să utilizeze eficient insulina şi susţine promovarea echilibrului hormonal şi funcţia ovariană. De asemenea, MYO-SUN® PLUS are în compoziţie N-acetilcisteină ce creşte sinteza de glutation, care are funcţie de coenzimă în numeroase reacţii de oxido-reducere, protejând organismul de efectele radicalilor liberi şi Vitamina D ce contribuie la procesul de diviziune celulară.

Administrarea recomandată este de 2 plicuri pe zi până la obţinerea efectelor dorite.