Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home2/sunwavep/public_html/kindergarten/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388
Vitaminele prenatale şi importanţa lor - Sun Wave Pharma

Vitaminele prenatale şi importanţa lor

Este greu să obţii toate substanţele nutritive de care tu şi bebeluşul tău aveţi nevoie, chiar dacă consumi o mare varietate de alimente, inclusiv carne, produse lactate, fructe, legume, cereale şi leguminoase.

Majoritatea femeilor pot beneficia de un supliment prenatal de vitamine şi minerale (de preferat înainte de a încerca să conceapă). Administrarea unei vitamine prenatale este şi mai importantă pentru femeile cu restricţii dietetice, probleme de sănătate sau complicaţii ale sarcinii. Acestea includ femeile care:

  • Sunt vegetariene sau vegane
  • Au intoleranţă la lactoză sau au alte intoleranţe alimentare
  • Fumează sau au consumat alte substanţe
  • Au anumite afecţiuni ale sângelui
  • Au o tulburare de alimentaţie
  • Au anumite boli cronice
  • Au avut operaţie de by-pass gastric

Care sunt principalele ingrediente şi beneficiile acestora

Acidul folic

Obţinerea suficienţei acestei vitamine în luna anterioară conceperii şi foarte devreme în timpul sarcinii poate reduce riscul copilului de a avea defecte de tub neural, cum ar fi spina bifidă, cu până la 70%. Acidul folic poate, de asemenea, reduce riscul apariţiei altor defecte, cum ar fi buza despicată şi anumite defecte cardiace. Utilizarea acidului folic poate reduce chiar şi riscul de preeclampsie.

Corpul dvs. absoarbe versiunea sintetică a acidului folic mai bine decât cea naturală găsită în alimente, deci chiar dacă mâncaţi o dietă echilibrată, este recomandat un supliment.

Fierul

Majoritatea mamelor ce depăşesc o anumită vârstă (30+) nu primesc suficient acest mineral din dieta lor pentru a satisface nevoia sporită a organismului în timpul sarcinii, ceea ce poate duce la o anemie cu deficienţă de fier. Prevenirea anemiei poate reduce riscul de naştere prematură, greutate mică la naştere şi mortalitate infantilă.

Femosun este indicat femeilor care planifică să rămână însărcinate și în timpul sarcinii, precum şi femeilor care alăptează.

Femosun conține Quatrefolic®, a 4-a generație de acid folic și fier lipozomal, o formă de fier inedită ce nu prezintă posibilele efecte adverse ale formelor comune de fier.

Administrarea poate fi începută în orice moment pe parcusul sarcinii şi alăptării cu doar o capsulă pe zi.